...

jag hade en ratt kul morgon! sen nu sa ar jag pa jatte daligt humoor! fans javla dritt!
Ikvall ska ja allafall pa en konsert med Erin, min vardemammas brors barn hon ar typ lika gamal som mig och ar jatte kul!  sa de blir nog bra, bandet heter floboat (stavning?) jaja!

Men nu ska ja ta i tu med lite saker. hane sa bra sa lover jag o uppdatera snart!

Hoho!




Idag har jag angnat extra mycket tid att tanka pa dom hara pojkarna infor jul! (;
Jag har lissom ingen riktig julkansla.. de kanske ar for att man vet att man inte ska fira jul med familjen sin lissom?!
Ja venne ja! :)

Jus nu vantar jag fortfarande pa att mina mamma och moster ska runga, mende hara verkar ju ta tid de!

OHMY!

Glomde saga detta ocksa, att lyssna pa dessa.
De ar min van Addes band, dom ar grymt bra, jag undrar nar jag ska fa Epn skickad hit!?

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=419670090

Sweden!











Tankte jag skulle posta lite fina bilder jag fick av min kara moster haromdagen!
De ar fran underbara Sverige! ;) haha! 

De ar allt bra vajert dar nu!  :)
i ar har vi ju allafall sno dar innan julaftonen!

vilken helg!

Veckan har bara flugit förbi!
helt syyykt som Bennie skulle ha säge!

Jag har jobbt och lekt lite med folket och bara haft en riktigt bra vecka!
I helgen så var vi iväg till Keystone.. igen och snowboardade! De var jävligt kallt kan ja lovade.
Men ghu!  Jag måste berätta! Jag och Johan åkte ned för en av backarna men vi stannade till när vi såg så sjuuuukt mkt blod i snön! vi ba va fan har hänt här, då ser vi lite längre ner att de är en kille som har kört in i ett träd och sen blivit helt medvetslös tydligen hade killen varit medvetslös i över en halvtimma fyrtiofem minuter! men han hade redan fått hjälp och dom hade lagt han i en sån dära typ räddningssläde och var på väg ned. men vi såg de ju, sen så hade J tittat på nyheterna och då så berättade dom att de var en skidåkare som hade kraschat in i ett träd och dött av de svåra skadorna i keystone tidigare idag!!! Fattar ni att jag såg den hära killen ligga på båren?!?!?! de här är så sjukt!

Sen nummer två som hände i lördags, Killarna, Johan, Brad, Cody och Brian släpade ut mi off pist (två svarta diamanter, endast experter) de var ca 2 och en halv meter puder snö!!!! Kan ni fatta va ja gjorde!? jag åkte där?! sen tog de tvär stopp och jag bara kanade och gjorde kullebyttor hela vägen ner! VET NI HUR SVÅRT DE ÄR ATT ÅKA I PUDERSNÖ?!  Vi har då itne verkligen sån dära snö i sverige. Sen inte nog med de, när jag väl hade tatt mig ned därifrån så hamnade jag i skogen till råga på allt... i 2 meter spuder snö! och själva stigen är typ en halv meter bred!? omg, de måste ha tatt mig i allafall 45 minuter att åka en Run där som kanske var 2 kilometer lång! När jag väl möter killarna (dom väntade lite längre ner) var jag så sjuuuukt förbannad!  jag var arg på att jag inte klarade att åka i pudersnö.. sen lite arg för att dom drog ut mig där okså! för jag kröp på mina knän halva vägen! så när jag mötte dom var ja så förbannad att jag tog av mig brädan, slängde den så långt jag kunde i skogen sen la jag mig i snön och räknade till tjugo istället för tio och de första ja sa till grabbarna när jag såg dom var: Do not F.cking talk to me! haha! och dom föröskte hålla sig för skratt, men de gick inte så bra! hahah men sen typ idag så är de bara litt skoj! haha! men igår vare inte specillt skoj! Fan vilken work out ska ni veta!

Sen blidde de litt party på kvällskvisten hos grabbarnas kompis C, de va skoj! haha de är alltid skoj där! så vi träffade massa skojjigt folk och vi spelade litt gura och skrattade en massa! så de va nice! och vi drack den svenska turkiskpeppar grejjen, men den va inte så populär hos amerikanarna.. dom vill ju allting så sött dom kan! Men typ vi europerer gillade de... förutom Helena dårå.. men hon är ju lite speciell hon! haha! (;  i like ya to honey!

Ja och idag har de varit stora kakbakar dagen! vi eller ja alla min värdemammas kompissar och slöktingar o massa folk, bara tjejer har bakat säkert 10 sorters kakor och mumma! haha va jag har äte kakor idag. Pappa, du skulle ha vart i himlen du! Jag menar du och jag är ju värsta kakmonstren! De är så sjuuuukt gott med kakor!  så bennie och helena var också här o hjälpte till ett tag.. men sen varom tvungen att åka hem för de skulle jobba!
jag och Helena föröskte o baka knäck... hahah! men vi hade ingen br dag idag så ja ska förööska göra de  imorgon igen!
Ja, de var väl i princip allt för denna helg!
Hare så bra nu ska ja kika på tvn och värma mig lite! de är minus 20 grader här idag! så ajg fryser snart  ihjäl!

xoxo!

Gosh!

ooooh! jag blir galen! hade precis skrivit ett jätte långt inlägg och sen när ja ska posta de så råkar ja radera. de är nog itne meningne att ja ska skriva blogg.

Jaja, den här veckan har väl vart funkis!

Jag har pratat med Backan på skype, jag är så imponert att hon har lyckats skaffa de alldeles själv! dutti flicka! de var så sjukt skönt att höra en röst man känner igen ;)  man saknar inte kon förens båset är tomt!
Sen har ja pratat lite med krille och våfflis, de var också nice! känns som om att man har missat lite där hemma. så jag har catchat up lite ;)

Har änkligen fått paketet av Mami och papi! De innehöll detta:
. Två par vantar, vilket ena paret jag redan lyckats tappa en av makarna, om den inte följde med in till helena vill säga!
. Marabou choklad!  (O fiii fan va vi svenskar ska skatta oss lycklig som har marabou, ni ska bara veta hur chokladen smakar här jämfört med svensk. SVENSK ÄR SÅ SJUKT MKT GODARE)
. Turkiskpeppar mix som man mixar med alkohol, haha ja vet låter sjukt. men turkiskpepper existerar inte heller i de hära landet. de är hetl sepe!
. Min vita fluffiga halsduk som ja hade glömmit.
. Den efterlängtade svea mössan.
. POLLY PÅSE!!!!! alltså shit, mami u know i love polly! hah! den ska ja spara tills de är nöd på godis här! haha!
. En liten lapp som skulle föreställa ett brev tydligen, och på den stod de:
Hej gumman!  Nu sitter vi här på ica och packar påsen. Äntligen kom den iväg. Snyggt brevpapper va? Pappas anteckningsbok. Nästa påse/påsar kommer till jul. Här snöar de och är 6 grader kallt. Ha det bra och ta det lugnt!
Kram mamma pappa! (sen hade min pappa tydligen gnt att tillägga som alltid annars längst ned)
p.s Du vet att vi älsar dig men snälla ring oftare. pappa!
Haha, ja de ska vara du pappa!

Jag har börjat tagit upp mina konstnärliga banor igen, nu blir mamma glad. jag har börjat rita och skissa och greja på igen. kan inte fatta att jag slutade!

Ja, jag har pratat med linisen också! haha! snakca om att vi tänker lika. Klart du ska prööva! haha! nee, inga internskämt! hah! men dom är dom bästa!

Men va fan haller BENNIE hus nu da! jag vela ju leka. kan hon snalla runga upp! Jag hatar att du bor i boschen de vet du va!? varför har du ingen mottagning på din mobiiiiiiiiiiil! Hurru bennie, kolla din voice mail!
JA! MEN VOICE MAIL DÅ! snälla sverige! kan vi böjra använda voice mail! de är ju sjukt kul och bra! de är ngt ja måste ta hem till sverige också! plus thanksgiving!

Haha, de här är också lite internt men ja go bennie ska kanske leka med några andra aupairer ikväll. haha tygg litt på den nI! Jag sa de till J, d fick jag till svar: Ni är juu crazy! Meeen, ni hatar ju o leka med andra au pairer!
Vilket vi inte gör. de finns några coola och med några menar jag typ 2. så de finns inte så många normala här.. eller så är de bara jag o bennie som inte är normala.. dom vela kanske itne leka med oss :P  hah!
antingen de eller så ska vi åka till pojkarna våra och glo på broncos mathcen! (amerikansfotbolls match), men vi måste ju tända adventslys! höhö! men men!

Ja, man kanske ska göra ngn nytta med sitt liv nu eller ngt!  jag har vart inne hela dagen!
Gaaaaaaaah! jag klättrer på väggarna! man kanske ska ta en prommis!

Hare så bra! så höres vi snrt!
Ciaooo!


Thanksgiving and Lussekatter!

Nu ska jag skriva ett inlägg bara för camillas skull! för att hon tjatar!

Nu har de vart lugnt här ett tag! asnajs! ;P höhö!
Jag och bennie hänger varenda dag.. och nu avslutar vi varandras meningar mer än vanligt!
Ikväll ska vi till B och C tro ja! dom ska göra chilli, de är ju så sjukt gott! :D så jupp!

BENNIE OCH JAG BAKADE LUSSEKATTER IGÅR! HAHA! :D

De var awesome! :D
Sen kom grabbarna över och smakade, B gillade dom för han sa att om han inte gillade dom så skulle han inte ha ätit två och sen skulle han alltid vara ärlig, så de uppskattar vi! haha!  C tyckte dom va ok och J hade inte smakat någon sen han var nio så han diggade dom toootalt! Min värdepappa velade hä på frosting på.. för dom var itne tillräckligt söta :P  haha!  och min värdemamma gillar inte saffran!
Sen tände vi första adventsljus och grejer! värsta sweden/norweig julsöndag! :D

Thanksgivning var hur kul som hälst! vi hade turky. potatismos med och utan vitlök, sen hade vi sweeetpotatoes, en massa olika röror och ngt med cranberries, massa böner och ärter och grejer! :P Jag ska ta hem thanksgivning till sverige! de är så mysigt, hela släkten lissom samlas och käker god mat o sånt! :)

Jag har vart sjuk på sistonet också! jag har haft feber. och mått skit illa. men idag mår jag bra!
Nu ska ja ta en naaaap! för jag är sjukt trött idag! har vart dåligt på sömn på sistone!

RSS 2.0