Chicago nasta!

Ja ni! Livet i USA gar bra!
Lite less bara.
Vill skriva massa skiter.. men sen kom ja pa att nee.. de tanker jag inte.
Jag saknar er alla dar hemma.. ni kanske inte vet kanslan men ibland far man en san att man bara behover er alla mongosar dar hemma och sant. Inte for att jag inte alskar alla  muppar har eller sa.. Men det ar ju alltid sa att de man inte kan fa det vill man ha.. Sa jag far val sta ut nagra manader till da..

Ja, veckan har vart okej.. Lilla spep mongosen har tydligen haft en dalig vecka sa de har gatt ut over mig.. men eftersom att det ar fredag sa skiter vi i de..

Jag har pratat med Linnea och Amanda och lilla Mongis Agnes! Er saknar jag. Jag foroskte ringa dig ocksa Sofie.. Men du svarade inte.. de tycker jag var dalig stil. ;)

Annras har veckan varit ratt lugn..Nasta vecka kommer bli sa sjukt harlig. Ledig mandag jobbar tisdag halva dagen sedan aker jag till Chicago, Ilinois pa Tisdag kvall och kommer inte hem forens sondag morgon!!! Gud! det ska bli underbart! Can't Wait! SEMESTER!  Om ngn behover semester sa ar det jag om ni ville veta!

Ja.. Nu ska vi se vad som hander ikvall.. inge mer drama har jag bestamt! Sa de sa!


crappy paddy!

Nu har jag mina tva favvisar i min sang! av mina flicks menar jag!
jag har helena och bennie har! :)
Det ar sa kosligt! 

Idag var vi pa stellas som vanligt varje mandag!  Det var jatte varmt ca 33 grader nar vi akte ned och 24 nar vi aktre hem! sa jag kan ju inte riktigt klaga pa vadret! Jag ar lite bekymrad da da over sommaren har.. for om det ar maj och de ar redan 33 grader har sa kommer jag att flyta bort i sommar!  men men, ja for vrigt var de 35 grader idag nede i Golden.

Ja, jag har inte sa mkt att skriva sa darfoir skriver jag om vadret, sen ska ja namna nagra ord om min sang, den kan jag ligga at alla hall i. tvars o kors o hit o dit. ja! Idag at vi pa mc donalds.

Beispiel in German means "For example" but sounds like Baesjbil in Norweigan which means "poop car", Hilarious!!
Haha de tyska ordet var med i laten fran lejon kungen med timon o pumbal. de va kul! as kul sager bennie! de skrattade vi at ganska lange...

I fredags da var vi pa party en san riktigt Amrikansk pa film party! de va faksitks riktigt kulig, de behover vi gora oftare.. vi sak foroska att hitta flera sanna partyn! mihi! :)

my beed is becoming smaller.... i think our asses are growing!

nee,. jag opratade med jatte manga folk idag! jag pratade med faster anki och cattis,k sen pratade jag med kicki och amanda. de gjorde mig valdigt lycklig. sen pratade jag med mamma o pappa igar sen pratade jag med krille  :)  jag gillar telefon korten har jag maste borja anvanda dem mer! :) \

Ne nu sak vi sova!! :)
natti natti hade sa bra!
puss

veckan!

Japp, jag ska bli battre pa det har. jag har inte tid bara mitt liv ar lite busy har. Men anda.
Sa idag ar det fredag, veckan har gatt valdigt fort, vi har firat  L fodelsedag sen har vi vart pa engelsk kurs och sen har jag fatt valdigt overaskande-nyheter fran hemmifran. Sa denna vecka har vart valdigt bra. Men livet har ar sa uschigt! man bara flyger hit och dit!

Idag sa ska vi foroska att komma ivag pa ngt partaj for min stackarskompis P, hon har tydligen haft en jatte jobbig vecka! haha men jag kan inte lata bli att skratta for jag gjorde desamma misstag sjalv! haha! de va kull

Snart flyger jag till Chicago det blir min tredje resa har detta ar! :)Flyger tisdag kvall den 26  och de ska bli saaaa kul att fa traffa Robyn, Ellen och Robert igen. Dem har jag saknat!

Ne nu ska jag kika lite pa TV och vila mig efter denna tunga vecka for titta pa tv har jag inte gjort pa valdigt lange :)

Puss och kram! :)


Forosker igen! :P


Kan ni ge mig lite C.R.A.P for att jag inte uppdaterar bloggen sa ofta!! sa kanske jag kan fa lite daligt samvete sa jag skriver oftare?!

Ja, idag har dagen vart ratt okej, vart sent igar, de va lite jobbigt.. men men.
Gjorde lite mattematik idag hurninini och vet ni vad:

(Ett ar bestar av-sa manga dagar jag vart har=sa manga dagar jag har kvar har)
365-247=118

WEIE! :D

Okej, mn ni, nu blir de lite kris igen, ahr inte tid. ma ga!

Ciao!

Saknar er alla! :)

RSS 2.0