Ris o ros..

Okay!  sa denna vecka har vart ratt sa handelselos, trakigt nog. Men jaklarns vad den har gatt fort!
Men okej, nu ska ja skalla lite pa er dar hemma ocksa, lat oss borja med:

Ris!!
Lina!
Hurru din lilla javel, nar ska du ta och uppdatera bloggen? och nar ska vi pratas nasta gang, ar du medveten om att de ar typ tva manader sedan snart???? mycket besviken!
Farmor! hurru farmor, nu vare lange sen jag fick ett email. Jag bruker faktiskt alltid svara men jag far lissom inget svar?! fy pa dig!
Mormor! Okej, ja vet att du inte ar sa haj pa internet, men be nicke hjalpa dig da?
Millan! ja! du ocksa millan! valdigt daligt har! haha! okej, jag ar ratt dalig ocksa! men halla, du maste ju halla mig uppdaterad om vad som hander dar hema!
Amanda! ja tro de eller ej, jag har pratat med Linnea mer efter var sista pratstund, du jag har massor att beratta, okej?  sa skarpning!
Mamma och Pappa! Halla, vi kan val anda foroska att pratas en gang i veckan? och ni, tack for att ni skickar paketet! cant wait! men du mamma, kan ni inte skicka med lite losviktsgodis? de saknar vi har valdigt mkt pa andra sidan atlanten? och en stor chokladkaka om de inte blir for tungt? :) mihI!  :)  glom inte bort att jag vill att "taltet" ska in i paketet ocksa! :)

Ros!!
Sen ska vi ju inte bara vara sura och skalla vi ska ju ta upp dom som ar duktiga ossa.
Linnea: Mycket bra blogg uppdatering dar! de liker vi! du ar som lissom den enda som jag riktigt kan lita pa att ge mig uppdateringar fran dar hemma.. du bor lissom inte ens i sundsvall langer men du ar enda den som ar mast palitlig! bra jobbat dar!
Krille! jag ar sa stolt lilla gubben! vi brukar vara ratt duktiga pa att rungas och sant! :) 
Proppen! du skriver alltid en liten komentar pa min blogg, de gillar vi! sa jag vet att du lever!  tack sa mkt!

Ja, de var allt jag kom pa for nu!  kande att jag boehovde skriva av mig de dara! 
Hare sa bra folkens, sa hors vi snart!

PAHLE!!!! jag fick skivan igar!!!! TACK TACK TACK! haha! de var ett valdigt sot litet brev jag fick ocksa!

Och tack till mitt extremt goda morgon kaffe. sjukt gott var de idag!

sammandrag! :)

jupp, da var man har igen da. jag ar valdigt dalig pa att uppdatera nu for tiden. sa jag ber om ursakt for de!
de har inte hant sa mycket har pa senaste tiden!
I helgen sa har vi alla bara chillat och tagit de lugnt!
Pa fredag kvall vart de litt party med alla vannor hemma hos C som vanligt och middag med Johan pa casa bonita (stavning?) haha de var en jatte kul restaurang. Det var som en "show" medan du kakade och scenen var utformad som jatte stora klippor! :P sa dom hade klippdykare ocksa!
Pa lordag sa var jag med flicksen och vi kakade frukost tillsammans pa ett stalle som heter Breakfast at broadway, de va valdigt gott. :) vi tog oss till o med en prommenad. den ni!! haha vi var sjalva valdigt imponerade. haha. sedan sa skjutsade vi bennie och linda upp till evergreen och jag och johan fortsatte dagen litt till. sedan var han tvungen o jobba sa da lanade jag johans bil och akte till Helena som ocksa jobbade. Vi kakade pizza och lekte litt med sophie sen kikade vi pa film, eller snarare bada tva av oss somnade i soffan, Bra jobbat! :P sen rungde johan klockan 11 och vela ja skulle komma till Downtown och hamta han pa jobbet, sa da vare bara o vakne till och aka det. sen akte vi hem och sovde for pa sondagen vantade Snowboarding i Keystone.
Sa pa sondagen sa drog jag, johan, brad, brian och rusty upp till keystone for att snowboarda litt, vi korde en Terrainpark dag. :)  de va jatte jatte kul! :)  antligen borjar hoppen och sant sitta i och de gick ratt bra. :)  tills ja blev litt for trott tror jag! da ramlade vi en himla massa, men som tur va hade jag fatt lana rustys hjalm :)  sa de gick bra!  jag har bara lite traningsverk i mina armar idag!

sen igar, mandag, sa jobber ju inte jag mellan 9 och 3 sa jag och johan kakade frulle i Morrison (byn next to redrocks) sen akte vi runt litt och kollade in olika stallen. Sen var de slutt pa de och jag jobbade i princip i 45 minuter igar eftermiddag. Sedn pa kvallen sa drog jag och Linda och fixade vara naglar och hade en liten tjejkvall med litt shopping och sant. sen akte vi till C och var dar en liten stund, vi kom lite olagligt sa vi stannade inte sa lange...! ;)  haha! jag tanker inte namna varfor! hahaha! :P men men!

(Jag ska foroska ta lite bilder fran parken och sant i keystone.. hittade ingen bild pa internet.) sen ska ja bli battre och ta bilder over huvutaget! :P

ikvall blir de downtown for englishclass och sen blir de middag med var nya van M, haha! han ar bog! :)  och jatte sot! och foressten sa tycker han att alla svenska killar ar as snygga och han holl pa att dog nar han var i Sverige! :D haha! sa passa er alla senska gutter! ;)

ja nu ska ja dricka mitt kaffe ta en nap och fixa haret sen blir de till att hamta lillen pa skolan! :)

Jag saknar er dar hemma! :)
Ciao!

p.s
mamma, har du skickat paketet?
Pussis!

:)





Dagen idag!

Helgen har vart ratt bra! :)  forutom sondag kvall dara.. ;p inget namt inget klamt!

I lordags sa var jag med tjejorna pa middag pa hard rock cafe!  de va jatte mysigt! Men hon som jobbade i receptionen hon hade tappat bort var reservation sa vi fick vant i typ en halv timma sa jag blev lite grumpy. men men. vi hade en jatte trevlig servitor! I lordags sa fick jag ocksa blommor av Johan pa allahjartansdag ! :)  de va ratt gossigt!  (sen fick jag tillbaka min mobil laddare ocksa, men lat oss fokusera pa blommorna). Sen fick jag ett valentineskort av Bennie som hade gjort sjalv! haha, sotgumman! :) Sen sa fick jag sant valentines godis av Helenas vardebarn S i en jatte sot liten pase. :) sjalv har jag inte gjort sa mkt.. haha! valentines day ar inte riktigt min grej. :)

I lordags sa kom ocksa Martina, de va saaa kul! vi hade en jatte trevlig lordag kvall och sondadag samt pa mandagen traffades vi uppe i breckenridge och vi akte litt snowboard jag,B och J martina akte da skidor!  hon gjorde framsteg. sjalv sa akte jag litte i terrainparken  och lyckades landa pa arslet och bakhuvudet. sa idag mar min kropp inte sa bra!   

Har inga planer for veckan men vi far se vad som hander i helgen!

Ne, nu ska ja hamta barnet! :)
Hare sa bra dar hemma!
Jag sakner er! :)
Ciao!

Gangsters!

Okej! ja, jag vet att jag ar en valdigt stressad manniska ibland. Men alltsa, jag kan inte ra for de, okej?
Men ibland blir de bara inte alltid som man tankt sig, de ar nog de jag bor ova pa.

Ja, idag vare onsdag, den har veckan har gatt litt trogt men ja menar halla de ar lissom 11 februari? ar inte de litt halv sjukt, jag kan lova att sista tiden pa gymnasiet gick inte ens sa har fort. Den har tiden har i USA gar grymt fort.

Ja mitt har ar snart ocksa pa vag att bli blond! MIHI!  YEEES! I miss!
Jag tror faktiskt jag ska gora litt highlights pa fredag! :) vi far la se vad som hander i vara lander! :)
Och pa lordag kommer M, snacka om att jag kanner mig lycklig! haha!

Sen ska Idisen och kanske Stinisen komma hit den 20 Mars, vilket ocksa ar vaaaldigt snart! Ghu, ja bara kanner att jag mar sa himla bra idag nar ja tanker pa alla positiva saker! :) mii!

Pa lordag blir det antagligen middag med brudarna pa Hardrock Cafe eller Woodys(stavning?) sen blire valentines party @ A,C,C and C's house! niiice nice! :) de blir goooy!

Haha, nu ska ja lyssna pa Progressive relaxation, da blir J glad. For jag har lissom halvt lovat att sluta stressa nar den har veckan ar over.. hehe.. far val se hur de gar. Jag ska i vilket fall gora ett valdigt tappert forosk, okej? good enough?

(Lina kan du uppdatera di blogg, alla vet att du hade en jatte fin domedag pa kiwipartyt, men jag skulle vilja litt mer som hander i oslo. okej? for de ar lissom for din skull ja skriver den har bloggen ;) haha! mongis! kann dig valdigt traffad)

Avsluter detta inlagg med en Censurerad bild av tva mongo-gangsters!
Ha en fortsatt bra dag allahopa!


windy!

Okej, just nu sitter jag och kiker litt pa tvn, de ar Obama som haller tal pa fox news!
Den killen ar bra! ;P

Idag ska jag o J kaka frulle ngnstans har i narheten! :)
For de ar mandag och jag ar i princip ledig heeela denna fina dag! Och idag! shiiit, de blsaer sa mkt. Seriost, jag trode jag skulle lyfta fran backen! de va riktigt laskigt, jag fick fan inte ens igen bildorren till bilen, fick lissom satta mig i bilen och pressa med fotterna pa sidan och dra med armarna fatt ja skulle fa igen dorren!

Nu ska ja fara, ska se om ja hinner uppdatera litt mer sen! :)
Ciao!

utmanad!

Jag blev utmanad av lilla pruppen.

10 sanningar om mig själv:

1. Jag har halv inforskaffat mig en ny tvangstanke om att byta skor tre ganger varje gang innan jag gar utanfor dorren i princip.( de kanns lissom inte helt ratt alla ganger.)
2. Jag har EN hemlis. ;)
3. Jag har spelat blockflojt.

4. Jag har planer pa att flytta till Norge nasta January! (Med Bennie Bing Bong Bong)
5. Jag unnar mig ibland lite for mycket extra gotta har i Usa.
6. Jag har/haller pa att uppleva Colorado.
7. Jag har snowboardat i Vail.

8. Jag alskar att sjunga och spela guitarr. (men inte sa mycket infor folk)
9. Jag langtar hem lite oftare nu for tiden. (men inte direkt sa mycket sa jag vill aka hem)
10. Jag har fatt sjyyykt mycket battre talamod! :D

Jag utmanar:
Sofie
Ida
Stina
Lina


pics!

Vail.


(Pa en av bilderna ser man bara fotarna pa mig, haha! de var sakert n och en halv meter pudersnoo sa jag var bara tvungen att foroska leka superman och Johan skulle ta en bild nar jag flyger i luften, men efter tre forosk sa gav jag upp, da hade jag i princip snoo ooverallt! och da menar jag verkligen ooverallt. och sista bilden ar mitt feeejs sonderbraant. jag sag ut som rudolf hela helgen.)


Red Rocks.


helgen!

jaja, idag har jag en mindre bra dag!
Men helgen har allafall vart ratt okej, eller den var valdi bra!
Igar var de super bowl vilket man sjalvklart var tvungen att titta pa!  de va faktiskt ratt haftigt. valdigt lang match plus en massa biffiga karlar som sprang runt och kramades, men annars vare fint! :)

Helgen har jag ocksa tillbringat ratt mkt tid med Helena och Johan.
pa lordagen var jag, helena,johan,chris,bennieoch cathrine pa utflykt till redrocks, de va ratt skoj. vi hade litt picnic mat o sant. sen vart de litt parti pa kvallskvisten!
Ja sen i lordags da pratade jag med Cattis och faster Ankis pa skype! :D GAAASH! jag saknar er saaa mkt!  hon skulle laga mat till mig sa hon da ja kommer hem, de forsta jag ska gora ar att aka dit o ata mat! haha!

jaja, nu ska ja ta o gora litt nytta ja!
Min favorit lat just nu

Beatles- here comes the sun
http://www.youtube.com/watch?v=sUS49XSN6Zs

Here comes the sun, here comes the sun,
and I say it's all right

Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

Little darling, the smiles returning to the faces
Little darling, it seems like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right

Sun, sun, sun, here it comes...
Sun, sun, sun, here it comes...
Sun, sun, sun, here it comes...
Sun, sun, sun, here it comes...
Sun, sun, sun, here it comes...

Little darling, I feel that ice is slowly melting
Little darling, it seems like years since it's been clear
Here comes the sun, here comes the sun,
and I say it's all right
It's all right

RSS 2.0