Halloween!



Idag har varit en awesome dag! idag har jag som vanlig varit med tess, shock! vi skulle fixe haaret vaares paa CO mills, men de folkene e jo saa javlig mongis og klarer inte aa halde en avtale!!! saa meg og tess satt aa ventet i faens 20 min paa dem og lemna en sint note til dem! har dere hoert paa maken?! ogsaa har jeg varit ved the lake og spist lunch:D det er slutten av oktober og det er sol og varmt og jag gaar i shorts og linne og flip flops:)  ITS HALLOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIME!! meg og tess har inte funnet va vi skal gaa med idag! fordi vi kklarer inte aa bestemme oss! jaja, saan gaar no dagan!@ btw, ITS HALLOWEEEN TIME:D:D:D:D vi skal paa partyyy, yeeeey, jippi, jippi yes, remmi demmi. hahaha!   CAAAAAAAAANDY TIIIIIIME::D see u later alligator!
BUNNY

BANKJÄVEL!



Idag har jag en halv längtahem dag! Inte så att jag vill åka hem eller ngt.. men jaja! Miiin amerikanska bank jävel är ju störd i huvet! Någon använder mitt jälva kort!!! jag vet inte hur man spärrar heller så nu måste jag sitta o vänta på att min värdemamma ska ringa tillbaka från jobbet för hon är inte hemma idag, sen måste hon ringa banken och ja vette fan! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! jag som hade förväntat mig en lugn och skön dag! Men! neee! inte riktigt så! de här suger!

Halloween imorgon föressten.. jag och Bennie ska vara Catter ;)  höhö! vi tänkte köra med thissarna först:I dont do costumes! men, vi är ju trotsallt i amerika så de var väl lika bra att klä ut sig då...

MEN JAG HATAR MIN BANK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SKA FAN I MIG BYTA!!

Haunted house!



Fyyyy faaaan! jag trodde ja skulle dö!
Okej! jag är vekrligen en sjukt rädd människa! jag ville absolut inte åka till detta spökhus, men de känndes inte som att jag hade ngt val för alla  tjejerna skulle åka!  så! Helenas värdepappa tog med alla oss fem skit rädda tjejer, eller iofs, Bennie och Helena var inte så rädd innan vi skulle gå in! men allafall, så de va jag,Sarah, Bennie, Helena, Camilla och värdepappan Marc!

Hela huset var utspökat som ett mentalsjukhus.. börjar bra. så de är en kille som ska berätta för oss vad vi får göra och inte göra och han ser ut som frankenstein med långthår och sår överhela ansiktet och händerna. och pratar som om att han har tuggat kritor.. (redan då håller jag på att skita i byxan och vill vända och gå ut) men, eftersom att jag inte har sån stor talan här.. så vare bara le och gå in genom dörr jä#eln. väl där inne håller jag på att döö... efter typ 10 meter kan jag inte kolla längre.. så Sarah gick före mig och jag nöp tag i hennes jacka och ja tro ja skulle strypa henne. haha! sen gick jag och höll i hennes jacka och tittade ner i hennes luva heeeeeeeeeeela vägen genom huset! jag föröskte titta, men jag kunde inte förmå mig att göra de.. hahah! de enda jag såg var en kille som kröp på golver, och kände hur någon blåste i mitt öra... haha!  sen så var de någon som gick brevid mig utan att jag märkte de, eftersom att jag inte kollade, sen viskade han något i mitt öra och ja trodde ja skulle svimma, jag skrek så jag har tappat rösten, mamma har juhört beviset idag.. jag kan knappt prata.

ja, så de dära spökhuset vill jag aldrig mera till, eller snarare ska jag aldrig mera gå till ett haunted house!
I will never evergo there again!

ja, sen så tro jag någon har hackat sig in på mitt konto....
så nu har jag och M ringt banken men dom ringer ju aldrig upp ngn gång...


Helgen!

Fredag,vi skulle bara ta en kopp kaffe på Sammys, men de hela slutade med 6 shots och två öl.

Lördag, Jag var på nhl hockey match! sooo much fun! Colorado avalanche VS Buffalo sabrers. Grymt kul, föröskte skicka ett mms till min papsi men de gick inte.  skrev: Jag sitter och dricker en kall öl och tittar på NHL hockey, och jag vet att du är avis! haha!  sen blev de lite party party som förra helgen och helgen före de.

Söndag, vaknade, surrade med massa folk. sedan käkade jag middag med mina släktingar här för första gången! de va jätte snälla!  och han var grymt bra på o sjunga och spela, de va Ryan och hans vän David som spelade, de var den andra killen david som sjung för de mästa, men dom var skit bra, sån musik som ja skulle kunna lyssna på! wihew! jag mötte dom på trinity pub.

Idag ska vi på haunted house, ja kommer skita på mig :D


Sammys!

3 saker att berätta!

1. jag och bennie är nu officielt amerikanare. haha vi tog bilen till wenys (de är som mc donalds) sen körde vi i Driven in, fick vår mat och åkte och ställde oss på parkeringen och åt, hur lat är man inte då?
2. Det finns en drive in banking! så om du har checkar eller andra saker du måste göra, såfinns de en drive in för de okså! hahhah! så sjukt!
3, Jo, sen har vi en drive in pic up youre kid from kindergarden!  så alltså, jag gör de varje dag, så nu är jag van, var skit konstigt från början men de var B som insisterade på att jag skulle berätta så, så alltså man kör fram, och alla bilar bildar en kö, sen får man vänta på sin tur och när jag väl kommit fram som första bil dår jag skriva min namnteckning på ett papper och vad klockan är och vilket barn jag hämtar upp, sen kommer dom med barnet och öppnar bildörren och hjälper barnet in, jag gör inget mer än att signerar papperet, så en Drive in pic up your kid! as skönt!  haha svin roligt! as lat!

Jag känner mig som en amerikan!
Förövrigt är jag fortfarande förvånad över att de ameriaksna folker är så fruktanvärt trevligt, lite läslkigt faktiskt.
Vi var på Sammys idag, Bs värdepappas restaurang, jätte go mat förövrigt. haha!
Men ja säger då de, svenskarna har mkt att lära av hur man gör! right B! haha!

mami, har ni skickat paketet? mihi! jag vill ha post, jag älskar post, kan inte alla skriva lite brev?! jag älskade att få brev hemma, ja menar jag blev till o med glad när jag fick en räkning!? kan jag snälla få lite brev!? proppen vad hände med brevet som du skulle skicka? haha!

ja, nu ska ja sova! så natti natti allahopa!
Btw, veckorna går sjukt snabbt, imorgon är de fredag lissom!?

Bpong!

www.bpong.com , HAHA! jag och Bennie har just joinat denna grupp på facebook! haha! we just love this game! Jag ska introducera detta spel för svenskar, för de här har jag aldrig varit med om i SWE.
About Beerpong: Beerpong is a sport..therefor i am an athlet.

JAAAAAAA! jag ska på Colorado avalanche på Lördag! jag är lyckligst i stan! Jag har lyckats knipa till mig två biljetter till lördag!  sen efter de är de party party, fasten att jag itne känner för de, men mina ord har inte så stor betydelse här när jag är med, bennie,sarah och helena.. men men!

hm, ja, min värdefamilj har skaffat en hund, skit söt! hon heter Roxy! och är en rodegen ridgeback! (Stavning?)
ja pappa ja ska skicka en bild.. men tjata!

ja.. helgen iallafall.. haha! den va skoj som alla andra helger. Vi var i collegelägenhetsbyggnaden... igen! haha!  den här gången var vi typ överallt, och mötte as mkt nya folk. Men de slutar alltid med att vi kommer tillbaka till grabbarna vi kände från första början.. dom är nog kanske roligast :P  nä inte roligast, men ja de blir bara så, ingenaning om varför.. yeah!  vi träffade en kille från Norge också, eller han har bott i USA i typ 10 år eller ngt, men han kunde surra norska, de va svin skoj!

OMG!

A quote from Bennie: Suck ooooooooooooooooooooooooooon that! (haha! ni skulle ha sett killens min när hon sa de, hahahahahah! jag får kramp i magen)

Hello!

ja, så nu har jag haft mitt 2 weeks orientation meeting med min LCC. Henne gillar jag förövrigt inte, hon tror att de är en tre åring hon pratar med!  Tess: du vet att du måste använda bilbälte varje gång du använder bilen. Tess: du vet att du bara är nitton år och är inte lagligt gammal för att dricka alkohol i de hära landet! japp! en av reglerna kan ja ju säga utan att nämna någon håller jag alltid! ingen nämnd ingen klämd!

Lina, va hände med bilden du skulle lägga upp på din blogg?

förlåt om jag är en dålig uppdaterare, men de händer så mkt här på dagarna så jag har inte så mkt tid, sen på söndan då har jag glömmit bort allt som har hänt i veckan och minns bara, eller oftast de som har hänt på helgen! så därför skriver jag bara in mmina helger!  oftast! ja nu ska vi inte va sånna!

Nu väntar jag på att flickorna ska komma! :)  som vanligt! :D vi ska kika på dodge ball och lyssna efter: Fucking A Cotton! :D so much fun! sen imorgon blir det tårtbakning och eget tröj makeri! de kommer bli så skoj :D

Nä, jag lovade ju att göra lite kaffe latte åt flicksen så de är väl bara att sätta igång då! :D
Bennie, vi måste ringa ett samtal också!

Ja, vi har planer för den här helgen också, Fredag då ska vi allahopa leka lite med chucky och han sk tvinga mig och sjunga på open mic!? or something! men de kommer aldrig att hända!  sen på lördag då fyller en person år så då ska vi fira den på lördag tro ja, om de blir som vi vill vill säga! :D

Umberella-boyceavenue

jaja! ciao så länge!

Pics!

Here are som pics from the last weekends! :)
Me, my girls and our new friends!















....

this has just turned into the worst week on my life.

Trodde inte de kunde bli värre.

Mamma är på sjukhus i finland  och opereras och jag sitter här på andra sidan atlanten.. med en telefon?

Dagen idag.

Mamma kan du skicka sladden är du gullig, jag är i stort behov av den.
(tror inte jag kan uttrycka mig mera klart) haha!?

Jaja, de sitter väl i klister där vettu som vanligt!

Ja planer, Helgen: Spendera alla mina timmar hos Hall ;) go gumman! imorgon blir de antagligen midadag Downtown Denver, eftersom att de andra flickebarnen inte velade ge med sig om att åka till CO Mills, så vi får väl vika oss då. (Hal har lovat mig att åka till CO Mills på lördag, right? hahah! )

ja åter igen till skipasset, har ju inte köpit de än... jag är inte förvånad. haha! men men, ska föröska göra de imorgon. måste bara få betalt först! ;) sen ska de sparas!  om de nu kommer att hända i min värld!

Idag har jag fixat mitt social security number och ett eget bank acount!  Yey! Finaly!
Jag och Bennie var på road trip, haha vilse som vanligt, den här gången hade vi tillomed en karta!? eller directions, men jag kan ju säga att dom stämde ju inte rikgit!?  vi var så förvirrade..  Och nu har jag föröske o runge henne i typ 2 timmar men hon velade inte svara. Hm, bennie were are you? you should band over right mjao, and stop doin what you are doin right mjao!

ja får väl ta mig en sväng förbi hennes hus nu med bilen eller ngt.. suck.

Amy Winehouse- Tears Dry on Their Own.

hahahah!

japp då var nästa helg över! :D hahahah!
jag trivs som ficken i vattnet här! haha! de händer så mkt sjuka grejer! man lever verkligen för helgerna!

Ja, vi och våra nyfunna vännor har bestämmt att vi ska gå på en amerikansfotbolls match! och dom ska lära oss alla regler! :D awsome!
sen ska vi gå på hockey också! Colorado avalanche! NHL!  så wonderful!
BUnnY och jag är helt sålda! Yess! äntligen ska vi kunna bocka av ngt på våra att göra detta år listor!
Ja måste ju berätta uppföljaren på "campingen", våra nya vännor vill campa med oss :D och åka med till grand canyon!

Helgen var sjukt kul iallafall, blev ju "lite" party! aningen lite mkt! helt sinnes! haha! har kommit en litenbit längre våra nya vännors lära känna typ. nu vet vi att en ska bli pilo och en ska bli doktor och en ska bli polis och en tandläkare! sen den femte kommer jag inte ihåg. de är för många att hålla koll på! hahah! dom berättade att dom hade en svensk lärare på college! haha! och ville veta ngt skoj man kunde säga till dom! men ja, de ska vi inte nämna här!

Nu ska jag och bennie åka och fixa våra skiipass downtown! så jag hopppas att vi hittar hem, vi har inte lyckats köra rätt hem en enda gång :P utan att köra vilse. ni ska bar veta hur svårt de är att köra här. folk kör som idioter! :P  haha!


måste kila :D

Utkast: Jag har ...

Jag har köpit en iPod!  en iPod touch! en svart! I like it love it gotta'  have it!  och vet ni till min stora överaskning var är att jag har GPS på den!? hahah :D snacka om bonus! Lyckligast i stan! nu kan man kasnke hitta lite häromkring!

Benni jag och sara har pratat om att vi vill göra en massa roadtrips! Vi ska till grand canoyon som förövrigt ligger 14 timmars bilfärd bort!?  men vi ska dit allafall!  vi ska campa också! sen på nyår så kasnke vi ville åka till, till LA! yeah! till sommarn och bort från vintern!

Skulle köpe snowboard igår, men då sa bennie att ja skulle vänta för hennes granne ngt, jag minns inte om hagde ngn butik eller ngt. sen msåte jag köpa snowboard kläder och skiipass, ska nog ta coloradoskiipass, vilket innebär att jag kan åka typ i alla lokala orter tro ja, och 10 dagar i Vail! :D Yey! alla backar är världsklass och ligger typ mellan en och en och en halv timme bort! :)

Mamma, jag har köpit skor! hahah! två par! ett par klackisar (bara eftersom att jag inte tagit med några hit) och ett par flippisar från american eagel!  du, du måste skicka sladden! jo, ja kankse glömde säga att jag glömde att berätta att chokladen hade kommit fram! :D

Ja just ja Hall du får också följa med på nyår! självklart! kom på att jag missade de där uppe :D haha!

Nä, på lördag blire party, jag som hade typ förväntat mig inge party på ett helt år :D hahah! så blev de party redan andra och tredje helgen :D schena va fel ja hade!

nu har jag slut på tid! jag ska föröska att skicka en massa saker snart! jag vet att jag är dålig på de!
hoppas ni gillar mig i allafall...

Ciaoo!
FAA!

RSS 2.0