Puppa!

idag var de min och tottsons dag :) 17e! dagen iadg var battre an dagen igar.

Idag blev jag overtygad (Notera noga att jag blev overtygad) om att det finns elaka barn. jag har aldrig sagt att barn ar elaka, bara ouppfostrade. men jag tror idag att de finns riktigt elaka barn. nu later jag dum. men ja. jo de tro ja ! just ja, tack mamma for att du orkade lyssna pa mitt tjat i en timma :P haha! vet ni vad jag gjorde idag, ett av barnen kastade lego nar jag sa till han att sluta, sen borjade han kasta annu mera saker, men jag sa att han inte fick. da blev han tok hysterisk! Gissa vad jag gjorde!?!?! hahhaa! jag lyfte upp han under armen och bar han upp for trapporna och in pa hans rum, han foroskte ta sig ut ett par ganger medan han skrek hysteriskt, men tillslut sa kom "vardemamman" och skallde ut han ordentligt, sen vart han lite snall. han fick inte lamna rummet pa 15 min :D haha! 

ooh!  jag har hittat en jatte gofis har :D hon heter Benedict (hallar henne Benny) haha :D hon ar lika gamal som mig!  hur skon brud som halst :) hon orkar lyssna pa mitt gnall, och jag vet att hon lider med mig! haha :P men hon tror pa mig. de kanns skont att ha ngn som gor de! :)

Jo, nar barnet var sa dara jobbigt sa kom jag och vardmamman ner till koket sa sade hon sa har till mig: Ge inte upp tess, han brukar inte bete sig sa har, vi vill sa garna ha dig kvar, vi tycker sa mkt om dig, hall ut.
Sa de kandes valdigt bra att fa hora de, nar man nyss hade haft varldens fight med barnet. Men jag menar jag ar ingen quitter! sa jag vill inte ge upp, men ibland vett ni. GAH! de ar nastan sa jag blir galen. men ger jag upp da har ju barnen vunnit!? da blir de ju ocksa fel. hm vi far se. vardeparonen verkar ju allafall veta att jag verkligen forsoker. 

Jaja, fardig gnallt pa den fronten. Jo, hade mitt forsta au pair mote idag.... okej, de var verkligen trokigt :P vi var dar en timma.. men jag och benny var val inte sa jatte inne i vad som hande egenligen, vi hade for mkt att surra om. Och just ja, skulle jag aka hem sa skulle inte Benny ha ngn att leka med, sa jag maste nog stanna :P haha! jag och benny kakade middag allafall sedan pa ngn restaurang precis bredvid RECenter dar vi hade haft vart mote ;P Mumma!  kom just hem.

Och eftersom att jag maste slita sa mkt under dag tid sa ar jag sa trott att jag ska ga och lagga mig nu :D klockan ar halv 10 :D haha! jag har inte lagt mig halv tio sen jag var typ 10?

just ja allahopa, jag har skype nu, eller jag har fixat horluarar och mic, sa ni kan ju adda mig dar eller ngt om ni vill surra :D ok?

Ida, jag har fortfarande inte skickat din troja :P hahah ^^ jag tro jag ska till postkontor hallet imorgon, isf ska jag gora de da. men vetu vad jag kom pa.. att jag har inte din adress :P 

Jo Lina, kan inte du skicka en till skiva till mig! :D jag alskar verklinge din forsta skiva :D jag vill ha en till! (dels varfor jag vill att du ska gora en ar for att jag inte vet hur man gor sjalv pa den har datorn :P) haha!  

Just ja, puppa, ursakta ordet, men for att sammanfatta den har dagen sa har den nog varit puppa.. fast inte riktigt sa hemsk har den varit, de var varre igar!

Okej, nu ska jag runda av. tanker pa er alla dar hemma, och Carina. Jag vet att du har min blogg som start sida, jag vill att du ska veta hur hedrad jag kanner mig. jag har faktiskt ersatt aftonbladet eller managerzone som startsida, de ar ratt ballt! :D <3

Natti natti(eller jag kanske ska saga godmorgon till er dar hemma)

Ciao!
FAA<3

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej gumman! Jag läser din blogg varje morgon.Förstår att det är tufft i början,men det känns nog bättre om ngr veckor.Bra att du visar vem som bestämmer.Vi saknar dig allihopa, kraaaamar Carina

2008-09-18 @ 07:18:52
Postat av: Mysan

kämpa på gumman! :)

2008-09-18 @ 11:35:19
URL: http://mysblogg.se
Postat av: mamma

det är bra gumman ge inte upp jag lyssnar mer än gärna när du behöver prata. du kommer att fixa det här. det där med rummet var kanon hörs mera i kväll morgon eftermiddag hos dig

kramar mamma

2008-09-18 @ 11:37:37
Postat av: Sofie

Kämpa på vännen!Jag tror på dig och att du kommer klara det här :). Är helt övertygad om det, om jag känner dig rätt så är du inte den som ger upp i första taget! Och, klart du ska vara kvar, vem ska jag annars komma och hälsa på nästa år ;). Ha det bra gogumman. Saknar dig! Puss <3

2008-09-18 @ 17:59:54
URL: http://sofiieblom.blogg.se/
Postat av: Milla

Men lillvännen, vilken jobbig dag du verkar ha haft! Jag säger som proppen, du är inte den som ger upp i första taget inte! Du är ju en riktig kämpe :) Så det här fixar du utan problem. Det kommer vissa dagar som är jobbigare än andra och sånna dagar får man ta. Kul att du funkar så bra med värdemamman/pappan :) Hade bra gumman!! <3

2008-09-19 @ 13:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0